Sırrı-Kıymet Güner Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Misyon: Sırrı-Kıymet Güner Anaokulu çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

Başarılar:

Saatler: 9.00-14.00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sirrikiymetguneranaokulu.meb.k12.tr

Adres - HACIMUTAHİR MAH. RASİM EREL CAD. ŞHT.KAMİL ATALAY İ.Ö.O SİTESİ NO 18/1 İÇ KAPI NO 1 EREĞLİ / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.